Over ons

Welkom, 

Mijn naam is Eugène van Doorn, woon in ons schitterende en gezellige Gorinchem en ben 50+ jaar jong . Vader van 2 sportieve knullen en ben mijn eigen bootcampclub gestart waarin ik mijn passie en (sport)ervaring kwijt kan.                                                                                 

Mijn wens is uitgekomen; Ik heb SportBikkels opgericht welke Bootcamp trainingen geeft. Doel is om mensen fitter en dus ook gelukkiger te maken. Specifieke sportgerelateerde trainingen en ‘sportieve’ events verzorg ik ook voor sportverenigingen, scholen en bedrijven.

De combinatie van sporten, lekker in de natuur zijn en met groepen mensen werken en deze motiveren, wat is er nou mooier! Allemaal verschillende, maar zeker fittere en blijere mensen dus, welke beter en aantrekkelijker in hun vel gaan zitten en waarbij eventuele gezondheidsklachten kunnen verdwijnen.

Ik hou nogal van bikkelen en vond  mijn passie in Bootcamp. Ik ben een gediplomeerd sportinstructeur, fitnessdocent en Bootcamp-instructeur en behaalde dit bij gerenommeerde opleidingscentra. Ik ben altijd fanatiek sporter geweest. Tel daarbij op 15 jaar fitnesservaring en 7 jaar voetbaltrainerservaring.

Uit alle onderzoeken blijkt dat steeds meer mensen te dik zijn en/of rugklachten hebben. Komt door voedingsgewoonten, stress, houding en weinig bewegen; dus kom lekker bootcampen, iedereen kan ‘t!

Ik laat met veel passie en enthousiasme Gorinchem en omgeving al 10jaar lang kennismaken met Bootcamp.

Een training zal voelen als een uur mini- survival met plezier, met een voldaan gevoel op weg naar jou doel!