Bootcamp soorten groepen

Bootcamp wordt gegeven op elk niveau: van beginnend sporter tot flink getrainde sporter. Alle oefeningen worden dus op verschillende niveaus aangeboden zodat u samen met de instructeur het niveau kiest dat bij u past. Een les duurt ca. 1 uur. inclusief warming-up en cooling-down. 

GROEPEN BOOTCAMP:

Bootcamp Normal:

Wil je afvallen of eens van die rugpijn afkomen? Wil je 's wat anders! Of Heb je het lang (jaren! bijvoorbeeld) niet kunnen opbrengen om weer te gaan sporten, maar is het nu de hoogste tijd? Ben je gestopt met roken, heb je de gezonde smaak te pakken ? Ben je er lang tussenuit geweest door een blessure en durf je de drempel tot sporten weer voor het eerst te nemen? 

Doe dan lekker mee met ons. Je moet je conditie en spierkracht verantwoord opbouwen. **Je zelfvertouwen moet ook (weer) verder opgebouwd worden** BE HAPPY !

Medestanders die dezelfde uitdagingen hebben als jij. SportBikkels brengt je geleidelijk weer op een (lichamelijk) gezond niveau. Wij raden dan ook iedereen aan om na het starten met Bootcamp regelmatig  te trainen. Je moet trainen in de groep die het beste bij jou fitheidslevel past! Alle begin is moeilijk, maar wij slepen je er helemaal doorheen...Kickeh!

Bootcamp maatjes*MEER* + Light

Speciaal voor personen die eindelijk eens/flink willen afvallen. Voor maatjes MEERpersonen welke in ieder geval absoluut fitter willen worden en weer/meer willen gaan bewegen. Je zult zien dat het ook maten minder kan! Doorzettingsvermogen en discipline verplicht!
Training op maat met aangepaste oefeningen zodat zij voor eenieder uitvoerbaar zijn.
Uniek! intensievere begeleiding/coaching dan bij reguliere bootcamp. Laat je verassen door jezelf!!

Kettlebell-Camp

Elke 3 weken pakken we 1 week kettlebelltraing tijdens de reguliere trainingen. Dit is sinds kort de populairste high intensity training. Bij veel oefeningen train je een groot deel van je spiergroepen tegelijk dus superintensief! Je traint maar liefst 0,5 tot 0,75 uur puur met de kettlebell in gewichten van 2 - 12 kg, de keuze is aan jou, ervaar het!!

Bootcamp Verenigingen en bedrijven; Info op 06-42255781

SportBikkels helpt mee uw ziekteverzuim% en (sport)resultaten te verbeteren. Wilt u een training voor uw bedrijf of vereniging?  of meer trainingen?

Bent u geïnteresseerd? neem dan contact op met ons voor een oriënterend gesprek en/of een vrijblijvende offerte.

Uiteraard verzorgen wij ook teambuilding trainingen voor groepen. 

 

De trainingen zijn uitermate geschikt voor teambuilding waarin doorzettingsvermogen, samenwerking en plezier worden gecombineerd

Sport events 

Deze kunnen voor u worden verzorgd; Een sport of survival-event in de planning! of lijkt u dat heel apart en zeker betaalbaar!: neem dan contact op met ons voor een oriënterend gesprek en/of een vrijblijvende offerte. Aanvullingen zoals apres-bootcamp kunnen worden verzorgd.